Etkinlikler

Dekandan

Saygıdeğer Meslektaşlarım ve Sevgili Öğrenciler;

Siirt Üniversitesi, Eğitim Fakültesinin kökeni 1976 yılında Dicle Üniversitesine bağlı olarak kurulmuş olan 2 yıllık Eğitim Enstitüsüne dayanmaktadır. Enstitü 1982 yılında Siirt Eğitim Yüksekokulu, 1992 yılında da Siirt Eğitim Fakültesi adını almıştır.

Hedefimiz, milli ve manevi değerlerimize bağlı kalarak ulu önder Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık yolunda ilerlemektir. Bu kutsal yolda, görev ve sorumluluğun bilincindeyiz. Ülkemizi, eğitim seviyesi en üst noktalarda olan gelişmiş dünya ülkeleri düzeyine ulaştırmayı amaç edinmiş güzide bir yükseköğretim kurumu olarak, azim ve kararlılıkla çalışmalıyız.

Saygıdeğer meslektaşlarım;

Fakültemizin, eğitim ve bilim alanındaki haklı yerini alabilmesi ve bunun daha ileri standartlara ulaştırılabilmesi ancak sizlerin özverili çalışma ve destekleriyle mümkün olacaktır. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Sevgili öğrencilerim;

Amacımız, sizleri: güçlü, kendine güvenen, girişimci ruha sahip, insan haklarına saygılı, kardeşlik sevgisini ön planda tutan, güçlü Türkiye'nin geleceğinin temel taşı olan bilgi ve donanıma sahip öğretmen adayları olarak yetiştirmektir. Bu kutsal yolda üzerinize düşen görevleri yapacağınıza dair inancım tamdır.

Sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.

Sevgi ve Saygılarımla

Prof. Dr. Hasan Basri MEMDUHOĞLU

DEKAN

          

Arş. Gör. HASİBE OTAL
Güncelleme : 8.06.2023 22:40:38