4. Öğretim Teknolojileri ve Materyal Geliştirme Sergisi

Eğitim Fakültemiz Matematik ve Fen Bilgisi Eğitimi bölümü, Temel Eğitim Bölümü ve Türkçe Eğitimi Anabilim dalı işbirliğinde “4. Öğretim Teknolojileri ve Materyal Geliştirme Sergisi” gerçekleşti. Gelenekselleşen sergide 200’ün üzerinde materyal öğrenciler tarafından 2 gün boyunca sergilendi. Sergi sonunda hazırlanan materyaller okullardan sergiye gelen öğretmenler ile paylaşıldı.

Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim dalında Dr. Öğr. Üyesi Ali Çetin tarafından organize edilen sergi de Matematik Eğitimi Anabilim dalında Dr. Öğr. Üyesi İlyas Karadeniz ve Türkçe Eğitimi anabilim dalında Öğr. Gör. Mustafa Çakırca tarafından yürütülen Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı dersi kapsamında üretilen materyaller sergilendi. Danışman hocaları tarafından yönlendirilen ve tasarımlarını bu doğrultuda geliştiren öğrenciler, sergiyi gezenlerden büyük ilgi gördü.

Doç.Dr MEHMET RAMAZANOĞLU (0484) 212-1111 / 3144
23.5.2018