Eğitim Fakültesi 2018-2019 Öğretim Yılı Oryantasyon Programı Düzenlendi

Eğitim Fakültesi 1.Sınıf öğrencileri için 8 Ekim 2010 Pazartesi günü saat 13:00'de Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda oryantasyon programı düzenlenmiştir.

Oryantasyon programına katılan Siirt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Murat ERMAN konuşmasında öğretmenliğin kutsallığına ve önemine vurgu yaptı. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hasan Basri MEMDUHOĞLU ise açılış konuşmasında 1.sınıf öğrencilerine fakültenin sosyal ve kültürel etkinliklerine katılım ve danışmanlık hizmetleri hakkında bilgiler verdi.
Oryantasyon eğitiminin amacı, öğrencilerimizin üniversitemiz hakkında temel konularla ilgili bilgi sahibi olmak, sosyal ve akademik yapısını, olanaklarını tanıtmak ve önümüzdeki öğrenim süresi boyunca geçireceği yeni ortama uyum sağlamalarına destek olmaktır.
Üniversitemizin mevzuat kurallarının uygulanması, sportif faaliyetleri,öğrenci toplulukları, yemek ve barınma olanakları, Erasmus, Farabi, Mevlana uygulama esasları ve kütüphane ile ilgili işlemler konularında, Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı, Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı, Dış İlişkiler Birimi ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığındaki yetkili birim amirlerince bilgilendirme sunumları gerçekleştirildi.
Dr. MEHMET ŞAHIN SOLAK (0484) 212-1111 /
8.10.2018