Pedagojik Formasyon Eğitimi Siirt ve Batman Grupları Ders Programı Muafiyet Sonuçları ve Sınıf Listeleri

Pedagojik formasyon eğitimi ders programları ekteki listelerde yer almaktadır. Dersler Siirt grubu için 27.09.2018 Perşembe günü, Batman Grubu için de 29.09.2018 Cumartesi günü başlayacaktır.

Muafiyet sonuçları da ekteki muafiyet sonuçları listesinde belirtilmiştir.

Sınıf listeleri 3. taksidi yatırmayan öğrenciler elendikten sonra yeniden düzenlenmiştir. Para yatırdığı halde listelerde ismini bulamayan öğrencilerin durumu pedagojik formasyon eğitimi biriminden Arş Görv. Nuri Türk'e bildirmeleri gerekmektedir.

SİİRT BİYOLOJİ (MÜHENDİSLİK) SINIFINDA KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİ SAYISI AZALDIĞINDAN, BU SINIFTA OLUP DA 3. TAKSİDİ YATIRAN ÖĞRENCİLER  SİİRT İŞLETME,  SİİRT BED. EĞİT. B VE SİİRT TÜRK DİLİ VE EDEBİYAT SINIFLARINA DAĞITILMIŞTIR. SÖZ KONUSU ÖĞRENCİLER İSİMLERİNİ EKTEKİ LİSTELERDE GÖREBİLİRLER.
Dr. Öğr. Üyesi MEHMET RAMAZANOĞLU (0484) 212-1111 / 3162
26.9.2018