Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Öğrenci Yıllığı Hazırlıkları

Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Dr. Ali ÇETİN koordinatörlüğünde fakülte öğrenci yıllığı hazırlıkları devam ediyor. Her bölümden bir öğretim elemanı ve her şubeden en az bir öğrenci temsilcisi ile yürütülen çalışmada geçen haftalarda öğretim elemanları ve alınan kararlar sonucunda Fakültemizin fen bilgisi öğretmenliği öğrencisi olan Fikret NAYMAN tarafından fotoğraf çekimlerine başlandı.

Okul zamanları, her öğrenci için unutulmaz anılar barındırır. Ailenin kanatları altından çıkıp hayatla tanışılan bu özel zamanlar hem çocuklar hem de aileler için çok önemlidir.

Çalışmada destek ve emeği geçen Eğitim Fakültesi Dekanımız Sayın Doç. Dr. Hasan Basri MEMDUHOĞLU, Dekan Yardımcısı Sayın Dr. Cevdet EPÇAÇAN ve Dr. Ali ÇETİN’e yıllık komitesi olarak teşekkür ederiz.

Eğitim Fakültesi Bölüm Temsilcileri:

Fen Bilgisi bölümü: Dr. Mustafa Cengiz, Melek EKEN , Ceren EGE ERPOLAT, Helin LAÇİN, Nurşin TEKİN .

Matematik Bölümü: Öğr. Gör. Malik DURMAZ, Veysel DEMİR, Neval AKSAKALLI.

Sosyal Bilgiler Bölümü: Dr. Muzaffer ÇATAK, Remziye KAYA.

Türkçe Bölümü: Okut. Mustafa ÇAKIRCA, Münire ÇATAK, Faik ÜÇER.

Sınıf Öğretmenliği Bölümü: Dr. Muhammed KESKİN, Mahsum ÇALIŞ, Merve KAYMAK, Büşra AYYILDIZ.

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü: Dr. Mehmet RAMAZANOĞLU, Aysel EKİNCİ, Huri Melek KAHRAMAN

Doç.Dr MEHMET RAMAZANOĞLU (0484) 212-1111 / 3144
21.3.2018