Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Paneller Dizisi-3

Eğitimci- Yazar Dr. Özgür Bolat, Üniversitemizde “Öğrenci Motivasyonu” başlıklı sunum gerçekleştirdi.

Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen Öğrenci Motivasyonu başlıklı konferans, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Konferans Salonunda öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Mutluluk mu? Başarı mı? Onay, kabul görme ve güç elde etme gibi konular üzerinde konuşan eğitimci yazar Özgür Bolat, Türkiye’deki insan yetiştirme modelini hem ailelerde hem de okullarda değiştirmek zorunda olduğumuzu söyleyerek; “Aslında önemli olan mutlu olmak için ne kadar içsel kaynaklarınızı kullandığınızdır.  Tek başınıza kaldığınızda, duyduğunuz huzur ve var olan durumu olduğu gibi kabul etmek. İşe yarayan tek şey gerçekten budur.” dedi.

Konferansa katılımından ötürü adına fidan dikimi gerçekleştirilen Özgür BOAT’a konferans sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Murat ERMAN tarafından “Doğa Dostu Sertifikası” verildi.

Konferans, öğrencilerin kitaplarını imzalatmasıyla son buldu.

Doç.Dr MEHMET RAMAZANOĞLU (0484) 212-1111 / 3144
21.2.2018