2021-2022 GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı için ön kayıt başvuru süreci başlamıştır.

Ön kayıt başvuruları 20 Ekim 2021 Çarşamba günü başlayacak ve 22 Ekim 2021 Cuma günü saat 23.59’da sona erecektir. Ön kayıt başvuruları ONLİNE (çevrimiçi) yapılacaktır. Online başvuruda eksik veya yanlış bilgi olması hâlinde, öğrenci kesin kayıt hakkı kazansa bile kaydı geçersiz sayılacaktır.

Adaylar, aşağıda bağlantısı bulunan başvuru formunu doldurarak ön kayıt yapacaktır. Bu formdaki beyanlar esas alınarak değerlendirme yapılacağından yanlış beyanda bulunanlar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

Ön kayıt başvuru sistemi üzerinden pedagojik formasyon sertifika programına ön kayıt yapabilirsiniz. Başvurunuzun ardından bilgileriniz Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Birimi yetkilileri tarafından incelenecektir.

Pedagojik Formasyon Sertifika Programı ile ilgili gelişmeler için https://egitim.siirt.edu.tr adresini takip ediniz.

Ön kayıt başvurusunda bulunmak için tıklayınız.

20.10.2021