Eğitim Fakültesi Final Sınav Programı (GÜNCEL)

Eğitim Fakültesi final sınavları gün ve saatleri ekteki programlarda yer almaktadır.
Alan Bilgisi, Meslek Bilgisi, Genel Kültür , Topluma Hizmet Uygulamaları ve Dijital Okuryazarlık Dersleri için kendi bölümünüzün programına bakılması gerekmektedir.

SİUZEM tarafından gerçekleştirilecek olan Türk Dili-I, A.İ.İ.T-I ve İngilizce-I final sınavları 13 Ocak 2023 Cuma günü saat 10.00-11.30 arasında, Dijital Okuryazarlık dersi sınavı ise 10 Ocak saat 16:00'da yüz yüze yapılacaktır.
Final değerlendirmesi ödev/proje şeklinde yapılacak dersler sınav takviminde belirtilmiştir.
Derslerinde uyarlama yapılan öğrencilerin dönem içerisinde devam ettikleri dersin final değerlendirmelerine (Sınav ya da Ödev/Proje) uygun hareket etmeleri gerekmektedir.

Sınav programı ile ilgili sorularınız için egitiminfo@siirt.edu.tr adresine mesaj gönderebilirsiniz.
Arş. Gör. HASİBE OTAL (0484) 212-1111 / 3195
7.1.2023