Eğitim Fakültesi Final Sınav Programı İlan Edildi

Eğitim Fakültesi dönem sonu sınavları gün ve saatleri ekteki programlarda yer almaktadır.
Alan Bilgisi, Genel Kültür Dersleri, Topluma Hizmet Uygulamaları ve Dijital Okuryazarlık için kendi bölümünüzün programına, meslek bilgisi dersleri için Meslek Bilgisi tablosuna, OSD kodlu dersler için Üniversite Seçmeli Dersleri tablosuna bakılması gerekmektedir.
OSD kodlu Üniversite Seçmeli Dersleri’nin sınavları 15 Haziran Çarşamba günü saat 15:00’da başlamaktadır.
SİUZEM tarafından gerçekleştirilecek olan Türk Dili-II, A.İ.İ.T-II ve İngilizce-II final sınavlarına 21 Haziran 2021 Salı günü saat 12:00-18:00 aralığında öğrencilerimiz diledikleri vakit online (çevrimiçi) olarak sınav girebilirler. Her öğrencinin 2 (iki) kez sınava giriş hakkı bulunmaktadır.
Dijital Okuryazarlık dersinin final sınavı 20 Haziran 2022 Pazartesi Günü saat 16:00’da online (canlı) sınav şeklinde yapılacaktır.
Ödev şeklinde sınav yapılacak dersler sınav takviminde belirtilmiştir.
Dersleri uyarlanan öğrencilerimizin girdikleri dersin final sınavını uygun bir şekilde sınava girmelidir.

Sınav programı ile ilgili sorularınız için egitiminfo@siirt.edu.tr adresine mesaj gönderebilirsiniz.
Dr. Öğr. Üyesi MEHMET ŞAHIN SOLAK (0484) 212-1111 / Bağlantı Yok
2.6.2022