Eğitim Fakültesi Uzaktan Eğitim Final Sınav Programı

Eğitim Fakültesi uzaktan eğitim final sınavı gün ve saatleri ekteki programlarda yer almaktadır.
Alan Bilgisi için kendi bölümünüzün programına, meslek bilgisi dersleri için Meslek Bilgisi tablosuna, Genel Kültür dersleri için GKS tablosuna bakılması gerekmektedir.
OSD kodlu Üniversite Seçmeli Dersleri’nin sınavları 16 Haziran Çarşamba günü 14:45-17:00 arasındadır.
SİUZEM tarafından gerçekleştirilecek olan Türk Dili-II, A.İ.İ.T-II ve İngilizce-II final sınavlarına 20 Haziran 2021 Pazar günü saat 09:00 -23:59 aralığında öğrencilerimiz diledikleri vakit online (çevrimiçi) olarak sınav girebilirler. Her öğrencinin 2 (iki) kez sınava giriş hakkı bulunmaktadır.
Dijital Okuryazarlık dersinin final sınavı 19 Haziran 2021 Cumartesi Günü saat 09:00-09:25 arasında online (canlı) sınav şeklinde yapılacaktır.
Ödev şeklinde sınav yapılacak dersler sınav takviminde belirtilmiştir.
Dersleri uyarlanan öğrencilerimizin ALMS üzerinden derslerini kontrol ederek uyarlanan dersin final sınav tarih ve saatlerini dikkate alması gerekmektedir.

Sınav programı ile ilgili sorularınız için egitiminfo@siirt.edu.tr adresine mesaj gönderebilirsiniz.
2.6.2021