Eğitim Fakültesi Uzaktan Eğitim Vize Sınav Programı Güncellendi

Eğitim Fakültesi uzaktan eğitim vize sınavı gün ve saatleri ekteki programlarda yer almaktadır.
Alan Bilgisi için kendi bölümünüzün programına, meslek bilgisi dersleri için Meslek Bilgisi tablosuna, Genel Kültür dersleri için GKS tablosuna bakılması gerekmektedir.
OSD kodlu Üniversite Seçmeli Dersleri’nin sınavları 21 Nisan Çarşamba günü 14:45-17:00 arasındadır.
SİUZEM tarafından gerçekleştirilecek olan Türk Dili-II, A.İ.İ.T-II ve İngilizce-II vize sınavlarına 25 Nisan 2021 Pazar günü saat 09:00 -23:59 aralığında öğrencilerimiz diledikleri vakit online (çevrimiçi) olarak sınav olabilirler. Her öğrencinin 2 (iki) kez sınava giriş hakkı bulunmaktadır.
Dijital Okuryazarlık Dersinin vize sınavı 24 Nisan Cumartesi Günü saat 09:00-10:00 arasında offline olarak yapılacaktır.
  • Ödev şeklinde sınav yapılacak dersler sınav takvimine eklenmemiştir.
Dersleri uyarlanan öğrencilerimizin ALMS üzerinden derslerini kontrol ederek uyarlanan dersin vize sınav tarih ve saatlerini dikkate alması gerekmektedir.

Sınav programı ile ilgili sorularınız için egitiminfo@siirt.edu.tr adresine mesaj gönderebilirsiniz.
Dr. MEHMET ŞAHIN SOLAK (0484) 212-1111 / Bağlantı Yok
17.4.2021