Eğitim Fakültesi Etkinlikler Dizisi: Ben De Varım ve Engelsiz Hayat Dair Etkinlikleri Kapanış Programı Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi.

Ben de varım ve Engelsiz hayata dair etkinlikleri kapanış programında, katılımcıların duygularını tanıma ve ifade etmelerine fırsat sağlamak, etkileşim, ve iletişim becerilerini geliştirmelerine destek olmayı amaçladıkları "Engelsiz hayata dair" ve  Yabancı uyruklu öğrencilerin üniversiteye uyum süreçlerini desteklemenin amaçlandığı "Ben de varım" etkinlikleri ve fakültemiz öğretim elemanları ile katılımcı öğrencilerin 7 haftalık duygu dolu serüvenleri anlatıldı. Sevinç, eğlence ve hüznün birlikte yaşandığı program, müzik dinletisi ve teşekkür belgelerinin verilmesi ile sonlandı.

Dr. MEHMET ŞAHIN SOLAK (0484) 212-1111 / 3129
16.5.2019