Etkinlikler

Eğitim Fakültesi Öğrencilerinden Öğrenci Merkezli Ders Programı Sistemine Büyük İlgi

Ders kayıt işlemlerinin başlamasının ardından ilk 20 dakika gibi bir süre içerisinde 800 civarında öğrencimiz ders kaydını yaparak, ders programlarını hızlı bir şekilde oluşturmuşlardır.
Ayrıca ders kayıtlarının ikinci gününde öğrencilerimizin yarısından fazlası kayıt işlemlerini tamamlayarak danışmanlarına ders kayıtlarını iletmiş bulunmaktadır.
Öğrencilerimize istedikleri gün, saat, öğretim elemanı ve ders seçme imkanı veren program büyük ilgi görmüştür. Örneğin bu program sayesinde 2. Sınıf öğrencilerimize 34 civarında seçmeli ders havuzu oluşturulmuş ve bu derslerden 3 tanesini kendilerine uygun şekilde almaları sağlanmıştır. Programın hazırlanmasında, otomasyon sistemine yüklenmesinde ve duyurulmasında emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.
Dr. Öğr. Üyesi MEHMET ŞAHIN SOLAK (0484) 212-1111 / 3118
Eğitim Fakültesi