Etkinlikler

Eğitim Fakültesi PDR Anabilim Dalından Üniversitemiz Öğrencilerine Yönelik Online Psikolojik Danışma Hizmeti

Covid-19 Pandemi süreci ve bu sürecin beraberinde getirdiği olağanüstü koşullar nedeniyle zorluklar yaşayan ve psikolojik destek ihtiyacı olan öğrencilere Siirt Üniversitesi’nde çalışan psikolojik danışmanlar tarafından çevrimiçi (online) psikolojik danışma hizmeti verilecektir. Siirt Üniversitesi’nin tüm öğrencilerine sunulacak olan bu hizmet 3 Haziran 2020 - 15 Temmuz 2020 arasındaki tarihler ve Hafta içi 09.00-16.00 saatleri ile sınırlıdır. Söz konusu çevrimiçi psikolojik danışma hizmetinden yararlanmak için; öğrencilerimizin egitimpdr@siirt.edu.tr adlı mail adresinden randevu almaları gerekmektedir.

Çevrimiçi psikolojik danışma süreci tek oturum olacak şekilde planlanmıştır, uzmanın gerekli gördüğü durum ve koşullarda ikinci bir oturum planlanabilecektir. Oturumlar çevrimiçi ve eşzamanlı görüntülü olacak şekilde yürütülecektir. Oturum süresi 40 dakikadır.

 

1)Başvuru:

Bu hizmetten faydalanmak için 3 Haziran 2020 - 15 Temmuz 2020 tarihleri arasında egitimpdr@siirt.edu.tr mail adresine kısa bilgilerinizi içeren bir randevu talebi göndermeniz; ilgili talebiniz doğrultusunda size gönderilecek çevrimiçi başvuru formu ve bilgilendirilmiş onam formunu eksiksiz doldurmanız yeterlidir.

 

2) Randevu:

 Danışma hizmetini verecek olan uzmanlar sizinle aynı gün içinde mail üzerinden iletişim kuracak ve  görüşme için planlanan gün ve saat konusunda sizi bilgilendireceklerdir.

 

3) Onam:

 Görüşmeden önce mail aracılığı ile size iletilecek çevrimiçi bilgilendirilmiş onam formunu okuduğunuzu ve anladığınızı belirten kutucuğu işaretlemeniz çok önemlidir.


4) Uzmanınızla Görüşme Öncesinde:

 Randevu alırken mail ile sağlanacak iletişimde olası aksaklıkların önüne geçebilmek adına cep telefonu numaranızı bildirmeniz önem taşımaktadır. Randevu saatinizde, çevrimiçi görüşme sistemi aracılığıyla görüşme sağlanacaktır.

Dr. Öğr. Üyesi MEHMET ŞAHIN SOLAK (0484) 212-1111 / 3118
Eğitim Fakültesi
2.6.2020