Etkinlikler

Mezunlarımızla İletişim

Değerli Mezunumuz,

Sizinle Eğitim Fakültemizden bugüne kadar 3000’in üzerinde öğrencimiz mezun olmuştur. Mezunlarımızın başarıları bizlerin en büyük gurur ve mutluluk kaynağıdır.

Fakültemizin daha üst seviyelere taşınabilmesi, Fakültemizde verilen eğitimin daha da iyileştirilmesi, Ulusal ve Uluslararası eğitim standartlarına uygunluğunun belgelenmesi amacıyla akreditasyon çalışmaları yürütülmekte olup siz mezunlarımızın mezuniyet sonrası güncel bilgileri bizler için büyük önem taşımaktadır. Sizlerle olan bağlarımızı sağlamlaştırabilmek ve değerli mezunlarımızın öğrencilerimize farklı alanlarda desteklerini sağlayabilmek adına; mezunlarımızla olan iletişimimizi ve etkileşimimizi arttırmak istiyoruz.

 

Başlangıç aşaması olarak; aşağıdaki "Mezun Bilgi Formu" nu hazırladık. Sizlerden ricamız, birkaç dakikanızı ayırarak formu doldurup bilgilerinizi güncellemeniz ve fakültemiz mezunu olan diğer arkadaşlarınızı bu formdan haberdar etmeniz. İlerleyen süreçte; sizlere yeni bilgilendirmeler ve duyurular yapılacaktır.

 

Mezuniyet sonrası sizlerle daha sağlıklı iletişim kurabilmemiz ve öğrencilerimize sağlamak isteyeceğiniz destekler için şimdiden teşekkür ederiz.

 

Eğitim Fakültesi Dekanlığı

 

  

Mezun Bilgi Formu:

https://forms.gle/nsPKAHeoUnBMZAyh8

Mezun Sayfası İletişim Bilgileri

E-posta: siuegtmezun@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/siu_egitim_mezun/

Facebook: https://www.facebook.com/Siirt-Egitim-Fakültesi-Mezun-105127328913895/

Twitter: https://twitter.com/SiuEgtMezun

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/siirt-uni-egitim-mezun-a40156242/

Google Group: siirt-egitim-mezun@googlegroups.com

 

Dr. Öğr. Üyesi Furkan ÖZDEMİR

Mezunlarla İletişim Koordinatörü

furkanozdemir@siirt.edu.tr


Arş. Gör. HASİBE OTAL
Güncelleme : 8.06.2023 23:05:12