Etkinlikler

Eğitim Fakültesi 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Kaydı ve Ders Programları Duyurusu

2022-2023 Güz Dönemi Öğrenci Merkezli Ders Programları Fakültemiz web sayfasında ve öğrenci otomasyon sisteminde ilan edilmiştir.

Ders kayıt işlemleri 19 Eylül 2022- 23 Eylül 2022 tarihleri arasında öğrenci otomasyonu üzerinde yapılacaktır ( https://obs.siirt.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx ). Ders kayıt işlemlerinin nasıl yapılacağına ilişkin videolu anlatım için tıklayınız. Ders kayıt sırasında otomasyonda ders saatlerini görmek için ek işlemler menüsü altında "saatleri göster" seçeneğini tıklayınız. 

Öğrencilerimiz ders programlarını oluştururken özellikle derslerin çakışmamasına dikkat ederek kendilerine uygun program oluşturacak şekilde dersler seçmelidirler. Bu nedenle ders kayıt sırasında çakışmaları dikkatlice kontrol ediniz. Aksi takdirde çakışan derslerden dolayı devamsızlık sorunu yaşayabilirsiniz. Bu noktada sorumluluk tamamen öğrenciye aittir.

Öğrenci kayıtları danışman öğretim elemanları tarafından incelenerek onaylanacak ve ders kayıt süreci tamamlanmış olacaktır. 

Ders Kayıt işlemleri 19 Eylül 2022 tarihinde sınıf seviyelerine göre aşağıdaki sırayla başlatılacaktır.

Sınıf Düzeyi

Ders Kaydı Başlama Saati

4.Sınıf

09.00

3.Sınıf

10.00

2.Sınıf

11.00

1.Sınıf

12.00

Ders seçimi/kaydı yapmayan öğrenciler için danışmanları tarafından kesinlikle kayıt işlemi yapılmayacaktır.

Ders programınızı oluştururken bölümünüze ait ders programının yanı sıra meslek bilgisi için "Meslek Bilgisi Dersleri" Genel Kültür ve Bilişim Teknolojileri dersleri için "Genel Kültür Dersleri" tablosuna bakmanız gerekmektedir. 

Tüm öğrencilerimiz danışman bilgilerine öğrenci otomasyonu üzerinden ulaşabilirler.

Not: Sevgili öğrenciler danışmanlarınız ders kayıtlarını en geç 25 Eylül 2022 Pazar günü onaylayacaklardır.

Siirt Üniversitesi Senato kararlarına göre A.İ.İ.T., Yabancı Dil, Türk Dili dersleri online olarak (https://lms.siirt.edu.tr/Account/LoginBefore ) yürütülecektir.

Öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyoruz
Eğitim Fakültesi
16.9.2022